Každej to má v hlavě trochu jiný...

Růžový prezident

18. 10. 2007 11:33
Rubrika: Co je v hlavě mojí | Štítky: mravokárce

Dost mě oslovila skladba "Dear Mr.President", kterou jsem nedávno zaslechl v rádiu. Dívčí hlas tam zpívá písničku panu prezidentu a snaží se mu naznačit, že to, co se děje, není moc v pořádku a jakto, že to nevidí! Nápad se mi líbil, dokud jsem nezjistil, kdo se za hlasem skrývá!

Určitě ji znáte. Pink. Neskutečná rebelka, která káže lidem, jak nemaj žít. Ta spoře oděná dívka na plakátech s vyzívajícím pohledem, ta agresivně gestikulující bestie trhající si oděv, ta vševědoucí rockerka s cigaretou v puse, na sebe upoutává pozornost tím, že všechno to zlo, co se děje kolem, svede na muže, kterého už dnes v podstatě moc lidí v lásce nemá. Jak prostý reklamní trik. S imagí rebelky jí každej věří a vlastně i já jsem do její pasti spadl!

Nechci ji soudit, jak ona to dělá, ale tenhle song vůbec nic neřeší a vlastně jenom odvádí pozornost od vlastních chyb. Já nic, já muzikant !!! 

Starej dobrej Dan Landa....  

Zobrazeno 1670×

Komentáře

mesiczek

Jojo je to přesně tak, jak píšeš. Business je ve všem. Pink hold vychytala tu marketingovou mezeru a s nakřápnutým hlasem a jednoduchou citovou písní vtrhla do všech světových médií, aby zvlhly oči všem posluchačům. Možná se však přeci jen při poslechu "Dear Mr.President" někomu rozsvítí :-)
P.S. Sympatie s Danem Landou bych osobně nepřeháněl, i když čistý záchody mám taky rád :-D

Filipek

Nejsem žádnej odpůrce presidenta Buška, ale myslim si, že její jednání neni kategoricky odsouzeníhodný. Třeba Family Portrait se mi libí a příjde mi jako docela pravdivá výpověď http://www.youtube.com/watch?v=9LM_K1FpPvg

jenikjejenjeden

Fando, ty tady ale mas prispevku...

langer-hans

Ahoj Fando, úplně mimochodem jsem našla Tvůj příspěvek a musím říct, že jsi to vystihl trefně. Na jedné straně je spousta Američanů, kteří si z Bushe udělali "svého boha" a nenechají na něho ani sáhnout a pak jsou Ti, kteří ho nemůžou ani vystát. Pink působí ve svojí písni jako dítě s nudlí u nosu, protože role "zosobněného svědomí národa" jí fakt nesedí. Musela jsem se hořce smát, když jsem slyšela, jak zpívá o tom, jak je těžký dřít a žít na mizině ... Však vy víte! Trocha pokory by jí asi neškodila... Na druhou stranu, kdo jsi bez viny- hoď první kamenem :)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona